🌍محمدغفوررئیسیان🌍

این ماهی به لحاظ طعم و مزه در رده ی سوم و هم رده ی ماهی های عروس، طهطهو، حسون، و کتو قرار میگیرد. تقریبا در تمام طول سال این ماهی موجود است. تعداد تیغ های آن کم است و گوشتش ترد و لذیذ است.فرآیند انجم

ماهی سارم و خواص آن

این ماهی به لحاظ طعم و مزه در رده ی سوم و هم رده ی ماهی های عروس، طهطهو، حسون، و کتو قرار میگیرد. تقریبا در تمام طول سال این ماهی موجود است. تعداد تیغ های آن کم است و گوشتش ترد و لذیذ است.




فرآیند انجماد
ماهی های عرضه شده به صورت صنعتی صید میشوند. بدین صورت که صید روی کشتی هایی انجام می گیرد که مجهز به تکنولوژی مورد نیاز برای حفظ کیفیت ماهی است. یکی از این فناوری ها تونل انجماد IQF می باشد. ماهی ها بلافاصله پس از صید روی کشتی وداخل تونل های مذکور منجمد میشوند. همین امرموجب حفظ تازگی و کیفیت گوشت ماهی می شود.
ویتامین ها و مواد معدنی موجود در ماهی سارم
پروتئین
ویتامین های B، D و K
امگا ۳ بالا و اسیدهای چرب
سلنیوم، منیزیم، آهن، روی، فسفر و پتاسیم
خواص درمانی ماهی سارم
گفتنی است این ماهی در درمان بیماریهای قلبی-عروقی، سرطان پروستات، مشکلات پیر چشمی و آلزایمر و دیابت موثر است.








لایک : 0
نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]

سخن بزرگان

مطالب پیشنهادی

پیشنهاد دانلود کتاب مفید الکترونیکی: همین الان فایل رایگان ما را به آسانی دانلود کنید

دانلود
نام سایت

درباره من

یک متن کوتاه درباره ی خود در اینجا بنویسید تا مخاطبان با شما آشنا شوند و بعد به متن اصلی از طریق لینک زیر پیوند بدهید. یک متن کوتاه درباره ی خود در اینجا بنویسید تا مخاطبان با شما آشنا شوند و بعد به متن اصلی از طریق لینک زیر پیوند بدهید. یک متن کوتاه درباره ی خود در اینجا بنویسید تا مخاطبان با شما آشنا شوند و بعد به متن اصلی از طریق لینک زیر پیوند بدهید. یک متن کوتاه درباره ی خود در اینجا بنویسید تا مخاطبان با شما آشنا شوند و بعد به متن اصلی از طریق لینک زیر پیوند بدهید.

متن کامل