♪آیـه گــلی♪

banner ads banner ads banner ads banner ads

مواد لازم:

تخم مرغ ۳ عدد

آرد ۲ لیوان

بکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری

وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری

کره ۳۰ گرم

ارده ۱/۲ لیوان

شیره انگور ۱ لیوان

روغن مایع ۱/۲ لیوان

گردو و خرما ۱ لیوان

طرز تهیه:

ابتدا تخم مرغ‌ها به مدت ۵ دقیقه خوب هم می‌زنیم تا حجیم شوند.

سپس روغن و کره نرم شده در محیط را به آن اضافه کرده و هم می‌زنیم.

شیره انگور و ارده را افزوده و به هم زدن ادامه می‌دهیم.

نیمی از گردو و خرما و وانیل را در مواد ریخته و هم می‌زنیم.

در انتها آرد و بیکینگ پودر را الک کرده و با مواد کاملا مخلوط می‌کنیم.

مواد را در قالب چرب شده ریخته روی آن نیمی دیگر از گردو‌ها را می‌ریزیم.

در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ - ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۴۵ دقیقه - ۱ ساعت قرار می‌دهیم.

کیک گردویی را می‌توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید.

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۶ نفر مناسب میباشد.

دیدگاه ارسال شده است

نمایش / مخفی کردن دیدگاه ها