♪آیـه گــلی♪

banner ads banner ads banner ads banner ads
این ماهی به لحاظ طعم و مزه در رده ی سوم و هم رده ی ماهی های عروس، طهطهو، حسون، و کتو قرار میگیرد. تقریبا در تمام طول سال این ماهی موجود است. تعداد تیغ های آن کم است و گوشتش ترد و لذیذ است.




فرآیند انجماد
ماهی های عرضه شده به صورت صنعتی صید میشوند. بدین صورت که صید روی کشتی هایی انجام می گیرد که مجهز به تکنولوژی مورد نیاز برای حفظ کیفیت ماهی است. یکی از این فناوری ها تونل انجماد IQF می باشد. ماهی ها بلافاصله پس از صید روی کشتی وداخل تونل های مذکور منجمد میشوند. همین امرموجب حفظ تازگی و کیفیت گوشت ماهی می شود.
ویتامین ها و مواد معدنی موجود در ماهی سارم
پروتئین
ویتامین های B، D و K
امگا ۳ بالا و اسیدهای چرب
سلنیوم، منیزیم، آهن، روی، فسفر و پتاسیم
خواص درمانی ماهی سارم
گفتنی است این ماهی در درمان بیماریهای قلبی-عروقی، سرطان پروستات، مشکلات پیر چشمی و آلزایمر و دیابت موثر است.








دیدگاه ارسال شده است

نمایش / مخفی کردن دیدگاه ها