آشنایی با ماهی سی باس(سی بس) یا باراماندی

11 / 06 / 1401
3:7

 

از جمله مزایایی که ماهی سی باس را به عنوان گزینه ای ایده آل برای آبزی پروری مطرح ساخته است می توان به موارد زیر اشاره نمود

مقاومت و تحمل بالا نسبت به تراکم و تغییرات فیزیولوژیک .

این گونه به دلیل همآوری بالا در جنس ماده ، گزینه ای مطلوب برای تکثیر مصنوعی بچه ماهی است .

تکثیر این ماهی در هچری نسبتاً ساده است .

تغذیه باراماندی با غذای پلت ساده بوده و ماهی های جوان در این گونه به راحتی با این نوع غذا خو می گیرند 

سرعت رشد باراماندی بالاست و وزن برداشت آن ، بین شش ماه تا دوسال به وزن 350 گرم تا 3 کیلوگرم بالغ می گردد .امروزه ماهی باراماندی در بسیاری از کشورهایی که در حوزه پراکنش این گونه قرار گرفته اند پرورش داده شده و تولید آن عمدتاً در قفس های کوچک ساحلی در منطقه جنوب شرق آسیا انجام می شود;  پرورش ماهی سی باس غالباً پرورش ماهی باراماندی در قفس انجام می شود و در این زمینه هر دو نوع قفس ثابت و شناور مورد استفاده قرار می گیرد .

ماهی “سی‌بَس”، یک ماهی جدید از نوع ماهی “سی‌بَس استرالیایی” است. هرکس یک بار از این نوع ماهی مصرف کند مشتری دائم آن می‌گردد چرا که دارای گوشت لذیذ و بدون تیغ است.

اين ماهي با آب دريا در استخرهاي متراكم خاكي توليد شده است .

بچه ماهی سی بَس را از باراموند استرالیا وارد كرده و پرورش داده اند.

 

ماهی سی بَس به جهت طعم و مزه از شوریده بالاتر است و جزء ماهیان برتر دنیاست .

 

ماهی سی بَس بلافاصله پس از صید از استخر به عمل آوری منتقل شده و در تونل انجماد منهای ۴۰ درجه قرار میگیرد به همین دلیل تمام خواص ماهی تازه را در خود داشته و بعد از عمل یخ زدایی مثل ماهی تازه از دریا صید شده است .

 

ارزش غذایی ماهی سی بَس

 

ترکیبات تقریبی 100 گرم ماهی سی بَس تازه

 

انرژی: 83 کیلو کالری

پروتئین: 19.5 گرم

چربی: 0.1 گرم

کربوهیدرات: 1.0 گرم

 

مواد معدنی:

کلسیم: 28 میلی گرم

فسفر: 220 میلی گرم

آهن: 0.4 میلی گرم

پتاسیم: 416 میلی گرم

 

*اسید چرب (EPA) 55.4 میکروگرم بر گرم

*اسید چرب (DHA) 109.4 میکروگرم بر گرم

 

ماهی سی بَس گونه ای از ماهی های آمریکای شمالی است که ما آن را از استرالیا وارد کرده و پرورش داده شده است.