m.gh.raician.official

banner ads banner ads banner ads banner ads

آشنایی با ماهی سی باس(سی بس) یا باراماندی

 

از جمله مزایایی که ماهی سی باس را به عنوان گزینه ای ایده آل برای آبزی پروری مطرح ساخته است می توان به موارد زیر اشاره نمود

مقاومت و تحمل بالا نسبت به تراکم و تغییرات فیزیولوژیک .

این گونه به دلیل همآوری بالا در جنس ماده ، گزینه ای مطلوب برای تکثیر مصنوعی بچه ماهی است .

تکثیر این ماهی در هچری نسبتاً ساده است .

تغذیه باراماندی با غذای پلت ساده بوده و ماهی های جوان در این گونه به راحتی با این نوع غذا خو می گیرند 

سرعت رشد باراماندی بالاست و وزن برداشت آن ، بین شش ماه تا دوسال به وزن 350 گرم تا 3 کیلوگرم بالغ می گردد .امروزه ماهی باراماندی در بسیاری از کشورهایی که در حوزه پراکنش این گونه قرار گرفته اند پرورش داده شده و تولید آن عمدتاً در قفس های کوچک ساحلی در منطقه جنوب شرق آسیا انجام می شود;  پرورش ماهی سی باس غالباً پرورش ماهی باراماندی در قفس انجام می شود و در این زمینه هر دو نوع قفس ثابت و شناور مورد استفاده قرار می گیرد .

ماهی “سی‌بَس”، یک ماهی جدید از نوع ماهی “سی‌بَس استرالیایی” است. هرکس یک بار از این نوع ماهی مصرف کند مشتری دائم آن می‌گردد چرا که دارای گوشت لذیذ و بدون تیغ است.

اين ماهي با آب دريا در استخرهاي متراكم خاكي توليد شده است .

بچه ماهی سی بَس را از باراموند استرالیا وارد كرده و پرورش داده اند.

 

ماهی سی بَس به جهت طعم و مزه از شوریده بالاتر است و جزء ماهیان برتر دنیاست .

 

ماهی سی بَس بلافاصله پس از صید از استخر به عمل آوری منتقل شده و در تونل انجماد منهای ۴۰ درجه قرار میگیرد به همین دلیل تمام خواص ماهی تازه را در خود داشته و بعد از عمل یخ زدایی مثل ماهی تازه از دریا صید شده است .

 

ارزش غذایی ماهی سی بَس

 

ترکیبات تقریبی 100 گرم ماهی سی بَس تازه

 

انرژی: 83 کیلو کالری

پروتئین: 19.5 گرم

چربی: 0.1 گرم

کربوهیدرات: 1.0 گرم

 

مواد معدنی:

کلسیم: 28 میلی گرم

فسفر: 220 میلی گرم

آهن: 0.4 میلی گرم

پتاسیم: 416 میلی گرم

 

*اسید چرب (EPA) 55.4 میکروگرم بر گرم

*اسید چرب (DHA) 109.4 میکروگرم بر گرم

 

ماهی سی بَس گونه ای از ماهی های آمریکای شمالی است که ما آن را از استرالیا وارد کرده و پرورش داده شده است. 

  

دیدگاه ارسال شده است

نمایش / مخفی کردن دیدگاه ها